INLOGGEN (Voor detailisten)
Snel zoeken:

 

Larson-Juhl is al meer dan 40 jaar een begrip op het gebied van hoogwaardige Houten en Aluminium schilderijlijsten, passe-partouts, speciale glasssoorten en lijstenmakersproducten en gevestigd in Boxtel (Noord-Brabant).

Academie

In de jaren '90 zijn enkele Nederlandse marktleiders op lijstengebied samen gegaan, Barth Lijsten, Erijko Lijsten en Lever lijsten, om gezamelijk een zeer groot marktaandeel te hebben in de Nederlandse markt. In deze jaren van succes bleven deze bedrijven niet onopgemerkt door Larson-Juhl Amerika (Hoofdvestiging: Atlanta USA). Dit resulteerde eind 90-er jaren in een overname door 's-werelds grootste lijstenfabrikant Larson-Juhl (www.larsonjuhl.com).

Logo Larson-Juhl US

Larson-Juhl heeft vestigingen in o.a. Europa, Amerika, Australië en Japan. Eigen verantwoorde hout plantages voor productie van zelf ontworpen lijstmodellen. Larson-Juhl heeft naast deze kwaliteitslijsten ook een eigen passe-partout collectie (Artique) en een hoogwaardig lijstenmakers glas-lijn (Clarity by Larson-Juhl). Door deze eigen productie is Larson-Juhl in staat snel en goed in te spelen op Europese en wereldwijde trends op lijstengebied.

 

Barth Larson-Juhl Nederland produceert zelf ook haar eigen BARTH® wissellijsten collectie. Een uitgebalanceerde collectie van Houten en Aluminium wissellijsten in diverse kleuren, maten en vormen. Deze BARTH® wissellijsten zijn een begrip voor kunstenaars, galeries en diverse musea in Nederland.

 

Inmiddels is de BARTH® wissellijsten collectie ook in Europa een groot succes!

 

Mocht u als consument interesse hebben in één van onze lijsten-producten, dan kunt u een lijstenmakerij zoeken bij u in de buurt en zo een product van ons aanschaffen. Zij helpen u graag!

Branche gerelateerde bedrijven kunnen contact met ons opnemen via ons contactformulier.

BARTH LARSON-JUHL